• -20%
D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

KEN03
384,75 Kč 480,94 Kč -20%
D-ribóza – jeden ze základních stavebních kamenů pro tvorbu ATP, „univerzální“ energetické molekuly v těle.

 

D-ribóza

D-ribóza je základní složkou ATP, která působí jako hlavní nositel chemické energie v lidském těle a využívá se v buněčném metabolismu. Když dojde ke snížení dostupnosti kyslíku nebo k nedostatkům v cestě generování energie, poptávka po ATP se zvýší, než je jeho dostupná úroveň. Takové situace mohou být způsobeny jak patologickými stavy, tak příliš intenzivním tréninkem nebo neefektivní prací regeneračních systémů organismu.

D-ribóza je zcela přírodní a vyrábí se fermentačním procesem. Má také nejvyšší úroveň čistoty, certifikát FDA GRAS, NON-GMO, vědecky potvrzeno a chráněno patenty.

Kenay® AG

Kenayag je polská společnost vyrábějící doplňky stravy, která je na trhu od roku 1991. Produkty Keney® AG obsahují složky přírodního původu z ekologického zemědělství.

Doplněk stravy

Složení: d-ribóza

Obsah v doporučené denní dávce (1 odměrka - 5 g)
d-ribóza 5 g

Doporučená denní dávka: 1 odměrka 1x denně s jídlem. D-ribóza má přirozeně jemně sladkou chuť a lze ji smíchat s vodou nebo jiným nápojem.

Čistá hmotnost: 150g

Skladování: Chraňte před světlem, skladujte při pokojové teplotě, na suchém místě nepřístupném malým dětem.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu pestré stravy. Výrobek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Nové

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.