Vitamín B2 60 kapslí

Vitamín B2 60 kapslí

FM35
174,78 Kč
Vitamin B2 přispívá ke správné činnosti nervové soustavy, udržuje zdravou pokožku a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Jedna kapsle obsahuje 40 mg vitaminu B2 (riboflavin) a 273 mg inulinu.

 

Bicaps Vitamin B2

Vitamin B2 je nezbytný pro sekreci kortizolu, což je hormon s protizánětlivými vlastnostmi.
Vitamin B2 ovlivňuje tvorbu neurotransmiterů (serotoninu, dopaminu a kyseliny aminomáselné), které zajišťují správné fungování nervového systému. Pomáhá také chránit buňky před oxidativním stresem a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.


BIOCAPS B2 obsahuje přírodní tobolku pullulanu. Pullulan se získává přirozeným procesem fermentace. Při výrobě nejsou použity žádné živočišné suroviny, proto je kapsle vhodná pro vegetariány a vegany. Výrobky neobsahují umělá plniva, protispékavé látky a barviva, jako jsou: stearan hořečnatý, oxid křemičitý, oxid titaničitý atd.


Vhodné pro vegetariány a vegany.

FORMEDS Sp. z oo

Společnost FORMEDS Sp. z oo se specializuje na výrobu doplňků stravy v čisté práškové formě bez přidaných konzervantů, barviv a sladidel. Nabízí přírodní, účinné a bezpečné produkty. Celý výrobní proces je v souladu se systémem HACCP. Suroviny používané pro výrobu jejích produktů pocházejí od renomovaných evropských dodavatelů.

Doplněk stravy

Složení: inulin (kořen čekanky), pullulan (obal tobolky), vitamín B2 (fyboflavin).

Denní porce – 1 kapsle obsahuje (referenční příjem %):

  • inulin - 273 mg
  • vitamín B2 (riboflavin) - 40 mg (2857%)

Doporučené denní dávkování: Užívejte 1 kapsli 1x denně během jídla.

Čistý obsah: 60 kapslí

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě na suchém místě, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávky pro konzumaci během dne. Výrobek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám. Výrobek by neměl být používán jako náhrada pestré stravy.

Nové

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.