Železo 18 mg, 120 kapslí
Železo 18 mg, 120 kapslí
Železo 18 mg, 120 kapslí
Železo 18 mg, 120 kapslí
Železo 18 mg, 120 kapslí
Železo 18 mg, 120 kapslí

Železo 18 mg, 120 kapslí

NOW30
216,97 Kč

Železo je základní mikroživina, která hraje klíčovou roli při výrobě energie, funkci imunitního systému a neurologickém zdraví.

 

Železo 18 mg

 

Železo je základní mikroživina, která hraje klíčovou roli při výrobě energie, funkci imunitního systému a neurologickém zdraví. Železo je nezbytnou součástí hemoglobinu – molekuly, která transportuje kyslík do buněk těla, a myoglobinu, který váže kyslík používaný ve svalové tkáni. NOW používá Ferrochel™ Ferric Bisglycinate, u kterého bylo klinicky prokázáno, že má vynikající absorpci a je dobře snášen, protože je jemný a nezpůsobuje zácpu.

Nyní Foods ®

Now Foods ® je americký výrobce a distributor doplňků stravy. Na trhu působí již od roku 1948. Společnost Now ® má dlouholeté zkušenosti a její výrobky jsou vyráběny v souladu s nejvyššími standardy správné výrobní praxe (GMP), díky čemuž jsou výrobky vysoce kvalitní a vysoce kvalitní ocenili.

 

Doplněk stravy

Složení: Bisglycinát železa, rýžová mouka, hypromelóza (celulózová kapsle), kyselina stearová (rostlinný zdroj) a oxid křemičitý.


Obsah v doporučené denní dávce:


18 mg - Żelaza elemtarnego (od 90 mg diglicynianu żelaza) (Ferrochel™)

 

Doporučené denní dávkování: Užívejte 1 kapsli denně s jídlem.

Obsah balení: 120 vegetariánských kapslí

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.