• Nové
AvoVida 300 mg, 60 tobolek

AvoVida 300 mg, 60 tobolek

Swanson
SWA109
361,61 Kč

Doplněk AvoVida obsahuje směs avokáda a sóji, bohaté na fytonutrienty, které prospívají srdci a cévám, snižují riziko kardiovaskulárních onemocnění.

 

AvoVida 300 mg

AvoVida je doplněk stravy ve formě kapslí, který obsahuje kombinaci avokáda a sóji. AvoVida je bohatá na fytonutrienty, jako jsou polyfenoly, flavonoidy, vitamíny a minerály, prospěšné pro zdraví srdce a cév. Doplněk stravy AvoVida může pomoci udržovat zdravý oběhový systém, snižovat riziko srdečních onemocnění a onemocnění oběhového systému a také podporovat udržení normální hladiny cholesterolu.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobce a distributor doplňků stravy založený v roce 1969. Společnost je největším soukromým prodejcem vitaminových katalogů v USA. Její produkty jsou vyráběny v souladu se správnou výrobní praxí (GMP).

Doplněk stravy

Složení: rýžová mouka, sójový proteinový izolát, želatina, palmitát vápenatý, směs tokoferolů, oxid křemičitý.

Obsah v doporučené denní dávce (1 kapsle):

300 mg - AvoVida (z avokáda/sója) Nezmýdelnitelné - standardní a minimálně 30% fitosteroli (beta-sitosterol, kampesterol, stigmasterol)

Doporučená denní dávka: 1 kapsle denně. Mělo by se užívat s vodou.

Obsah balení: 60 kapslí

Skladování: Výrobek skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou porci pro konzumaci během dne. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.