• Nové
Extrakt z kůry Arjuny 10:1 40 mg, 60 kapslí

Extrakt z kůry Arjuny 10:1 40 mg, 60 kapslí

Swanson
SWA102
102,46 Kč

Arjuna Bark Extract 10:1 je doplněk stravy s extraktem z arjuna kůry, bohatý na bioaktivní sloučeniny, který příznivě působí na oběhový systém.

 

Extrakt z kůry Arjuny 10:1 40 mg

Arjuna Bark Extract 10:1 je doplněk stravy, který obsahuje extrakt z kůry arjuny, rostliny z jižní Asie. Tento extrakt se získává ze sušené kůry arjuny a každá kapsle má dávku 40 mg na kapsli. Arjuna Bark Extract 10:1 obsahuje mnoho bioaktivních sloučenin, včetně polynenasycených mastných kyselin, flavonoidů a fenolových kyselin. Arjuna je často používána v ajurvédské medicíně kvůli jejím pozitivním vlastnostem na oběhový systém.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobce a distributor doplňků stravy založený v roce 1969. Společnost je největším soukromým prodejcem vitaminových katalogů v USA. Její produkty jsou vyráběny v souladu se správnou výrobní praxí (GMP).

Doplněk stravy

Složení: Arjuna mandle, rýžová mouka, obal kapsle: želatina, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin a oxid křemičitý.

1 kapsle obsahuje: 40 mg - extrakt z mandlí Arjuna (Terminalia Arjuna) v koncentraci 10:1 (kůra), což odpovídá 400 mg


Obsah v doporučené denní dávce (2 kapsle):

80 mg - Arjuna Mandlový extrakt (Terminalia Arjuna) v koncentraci 10:1 (kůra), což odpovídá 800 mg


Doporučené denní dávkování: 1 kapsle 1-2x denně. Mělo by se užívat s vodou

Obsah balení: 60 kapslí

Skladování: Výrobek skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou porci pro konzumaci během dne. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.