Keratin 50 mg, 60 kapslí

Keratin 50 mg, 60 kapslí

SWA50
198,89 Kč

Keratiny jsou skupinou tvrdých vláknitých proteinů, které pomáhají udržovat zdravé klouby a podporují pokožku, vlasy a nehty.

 

Keratin 50 mg

Keratiny jsou skupinou tvrdých vláknitých proteinů, které pomáhají udržovat zdravé klouby a podporují pokožku, vlasy a nehty. Keratiny poskytují výjimečně vysoký obsah aminokyseliny cysteinu, který je sám o sobě bohatým zdrojem molekul síry, které vyživují a posilují tkáň chrupavky. Když se molekuly síry z cysteinu na sebe navážou, vytvoří velmi silné vazby zvané „cysteinové můstky“. Tyto můstky poskytují důležitou oporu pro klouby nesoucí váhu. Keratin Swanson Premium Brand®, získaný z tibetské vlny, poskytuje čistý hydrolyzovaný keratin potravinářské kvality, který vyživuje zdravé pojivové tkáně a podporuje zdraví, pevnost a vzhled pokožky, vlasů a nehtů.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobce a distributor doplňků stravy založený v roce 1969. Společnost je největším soukromým prodejcem vitaminových katalogů v USA. Její produkty jsou vyráběny v souladu se správnou výrobní praxí (GMP).

Doplněk stravy

Složení: Keratin (z tibetské vlny), rýžová mouka, želatina, hořečnatá sůl mastných kyselin, oxid křemičitý.

Obsah v doporučené denní dávce (1 kapsle):


50 mg - Keratin (z tibetské vlny)



Doporučená denní dávka: 1 kapsle denně.

Obsah balení: 60 kapslí

Skladování: Výrobek skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou porci pro konzumaci během dne. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.