• Nové
Calcium citronate Complex 250 mg, 300 kapslí

Calcium citronate Complex 250 mg, 300 kapslí

Swanson
SWA125
Out-of-Stock
514,69 Kč

Výrobek obsahuje 250 mg citrátu vápenatého, snadněji vstřebatelné formy vápníku. Podporuje zdraví kostí a zubů, svalovou kontrakci a nervovou signalizaci.

 

Uhličitan vápenatý, aspartát a citrát 500 mg

Calcium Citronate Complex je doplněk stravy obsahující 250 mg vápníku v jedné kapsli ve formě citrátu vápenatého. Citrát vápenatý je ve srovnání s uhličitanem vápenatým snadněji vstřebatelnou formou vápníku a je považován za šetrnější k žaludku. Vápník je esenciální minerál, který hraje klíčovou roli v růstu a údržbě kostí a zubů, stejně jako ve funkcích, jako je svalová kontrakce, nervová signalizace a srážení krve. Tento doplněk má za cíl zvýšit vstřebávání vápníku v těle pomocí citrátové formy.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobce a distributor doplňků stravy založený v roce 1969. Společnost je největším soukromým prodejcem vitaminových katalogů v USA. Její produkty jsou vyráběny v souladu se správnou výrobní praxí (GMP).

Doplněk stravy

Složení: Vápník, plnidlo: rýžová mouka, kapsle: želatina, protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin.

Obsah v doporučené denní dávce (2 kapsle):

500 mg - Vápník (z citrátu vápenatého a uhličitanu vápenatého)

Doporučená denní dávka: 1 kapsle 2x denně. Mělo by se užívat s vodou.

Obsah balení: 300 kapslí


Skladování: Výrobek skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou porci pro konzumaci během dne. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.