• Nové
Pufrovaný vitamín C 500 mg, 250 tablet

Pufrovaný vitamín C 500 mg, 250 tablet

Swanson
SWA122
509,27 Kč

Swanson's Buffered Vitamin C je snazší na žaludek než tradiční doplňky kyseliny askorbové.

 

Pufrovaný vitamín C 500 mg

Pufrovaný vitamín C je forma vitamínu C, která je šetrnější k žaludku ve srovnání s tradičními doplňky kyseliny askorbové. Přípravek pomáhá regulovat kyselost doplňku a usnadňuje trávení lidem s citlivým žaludkem. Vitamin C je základní vitamin, který hraje klíčovou roli v mnoha tělesných funkcích, včetně podpory zdravého imunitního systému, podpory produkce kolagenu pro zdravou pokožku a zvýšení vstřebávání železa. Předpokládá se, že pufrovaný vitamín C poskytuje všechny výhody vitamínu C, aniž by způsoboval gastrointestinální potíže.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobce a distributor doplňků stravy založený v roce 1969. Společnost je největším soukromým prodejcem vitaminových katalogů v USA. Její produkty jsou vyráběny v souladu se správnou výrobní praxí (GMP).

Doplněk stravy

Složení: Vitamin C (L-askorbát vápenatý), plnidlo: mikrokrystalická celulóza, stabilizátor: polyvinylpyrrolidon, sodná sůl karboxymethylcelulózy, vodný potah tablety, pojivo: mastné kyseliny, protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin.


1 tableta obsahuje:

500 mg - vitamín C (askorbát vápenatý)

56 mg - Limetka (askorbát vápenatý)

Obsah v doporučené denní dávce (3 tablety):

1500 mg - vitamín C (askorbát vápenatý)

112 mg - Limetka (askorbát vápenatý)

Doporučené denní dávkování: 1 tableta 1-3x denně během jídla.

Obsah balení: 250 tablet


Skladování: Výrobek skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou porci pro konzumaci během dne. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.