• Nové
Liquid D-3 & MK-7, 30 ml
Liquid D-3 & MK-7, 30 ml
Liquid D-3 & MK-7, 30 ml
Liquid D-3 & MK-7, 30 ml
Liquid D-3 & MK-7, 30 ml
Liquid D-3 & MK-7, 30 ml

Liquid D-3 & MK-7, 30 ml

NOW81
Poslední kusy skladem
536,39 Kč

Liquid D-3 & MK-7 od Now Foods je vysoce kvalitní doplněk stravy, který podporuje zdraví kostí a oběhového systému.

 

Kapalina D-3 a MK-7

D-3 a MK-7 liquid od Now Foods v sobě spojuje vitamíny D-3 a K-2, dvě živiny důkladně zkoumané pro jejich roli ve zdraví kostí, zubů a kardiovaskulárního systému. Vitamin D-3 spolupracuje s vápníkem na podpoře zdraví kostí, ale je také důležitý pro zdraví imunitního systému. MenaQ7® MK-7 je jedinečná biologicky dostupná forma vitamínu K-2 bez sóji, která hraje klíčovou roli ve zdraví tepen díky své schopnosti podporovat správný metabolismus vápníku v cévách a tepnách. Vitamin K-2 je také důležitý pro tvorbu silných a zdravých kostí.

 

Nyní Foods ®

Nyní Foods®, založená v roce 1948, stojí jako uznávaná americká značka v průmyslu doplňků stravy. Díky svému závazku k výjimečné kvalitě dodržuje NOW Foods® standardy správné výrobní praxe (GMP), čímž zajišťuje, že jejich produkty splňují přísné kontroly kvality pro blaho jejich zákazníků.

 

Doplněk stravy

Složení: Vitamín D3 (jako cholekalciferol) (z lanolinu), Vitamín K2 (jako Menachinon-7) (MK-7) (MenaQ7®) (z cizrny), olej se středně dlouhým řetězcem triglyceridů (MCT), slunečnicový olej, světlicový olej, vitamín E free sója, mátový olej a extrakt z rozmarýnu.

Obsah v doporučené denní dávce (5 kapek):

62,5 mcg - Vitamin D3 (jako cholekalciferol) (z lanolinu) (2500 IU) 313 %*

100 mcg - Vitamin K2 (jako Menachinon-7) (MK-7) (MenaQ7®) (z cizrny)

*RWS - Referenční příjem (denně)

Doporučená denní dávka: Před použitím protřepat. Užívejte 5 kapek denně přímo nebo do svého oblíbeného nápoje. Nejlepší je užívat ho s jídlem obsahujícím tuk.

Obsah balení: 30 ml

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.


Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.


Vyrobeno v USA podle standardů GMP

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.