• Nové
C-1000 Zinc Immune, 180 kapslí
C-1000 Zinc Immune, 180 kapslí
C-1000 Zinc Immune, 180 kapslí
C-1000 Zinc Immune, 180 kapslí

C-1000 Zinc Immune, 180 kapslí

NOW70
524,34 Kč

C-1000 Zinc Immune je doplněk stravy vyvinutý pro podporu fungování imunitního systému.

 

C-1000 zinková imunita

 

C-1000 Zinc Immune by Now Foods je vysoce kvalitní, plně přírodní doplněk stravy vyvinutý pro podporu fungování imunitního systému. Doplněk stravy obsahuje směs vitaminu C, zinku a bioflavonoidů, které podporují lepší fungování imunitního systému a celkové zdraví.

 

- Vitamin C je základní živina přispívající k růstu, vývoji a opravě různých tkání v těle. Je to antioxidant, který pomáhá chránit buňky před poškozením způsobeným volnými radikály. Vitamin C také hraje zásadní roli při podpoře imunitních funkcí tím, že pomáhá stimulovat tvorbu bílých krvinek.

- Zinek je minerál nezbytný pro podporu imunitních funkcí, hojení ran a syntézu DNA. Působí jako antioxidant a pomáhá podporovat zdravý růst a vývoj. Zinek také hraje roli při podpoře kognitivních funkcí a regulaci nálady.

- Komplex citrusových bioflavonoidů nalezených v citrusových plodech, jako jsou pomeranče a grapefruity. Bioflavonoidy jsou antioxidanty, které pomáhají chránit buňky před poškozením. Pomáhají také podporovat imunitní funkce tím, že zvyšují aktivitu bílých krvinek.

Výrobek je vhodný pro vegetariány, bez GMO a bez lepku.

 

Nyní Foods ®

Nyní Foods®, založená v roce 1948, stojí jako uznávaná americká značka v průmyslu doplňků stravy. Díky svému závazku k výjimečné kvalitě dodržuje NOW Foods® standardy správné výrobní praxe (GMP), čímž zajišťuje, že jejich produkty splňují přísné kontroly kvality pro blaho jejich zákazníků.

 

 

Doplněk stravy

Složení: C-1000 Zinc Immune by Now Foods obsahuje patentovanou směs vitamínu C, zinku a bioflavonoidů. Hypromelóza (celulózová kapsle), hydroxypropylcelulóza, kyselina stearová (rostlinný zdroj) a oxid křemičitý.

Obsah v doporučené denní dávce (1 kapsle):

1g - vitamín C (1000 mg)

15 mg - Zinek

Doporučená denní dávka: 1 kapsle denně s jídlem.

Obsah balení: 180 kapslí

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.


Vyrobeno v USA podle standardů GMP

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.