Vitamín K2 200 mcg, 30 kapslí
Vitamín K2 200 mcg, 30 kapslí
Vitamín K2 200 mcg, 30 kapslí
Vitamín K2 200 mcg, 30 kapslí

Vitamín K2 200 mcg, 30 kapslí

SWA49
313,40 Kč

Vitamin K2 je nezbytný pro procesy srážení krve, udržení zdravých kostí a prevenci tvorby aterosklerotických plátů.

 

Vitamín K2

Vitamin K je ve skutečnosti skupina několika příbuzných sloučenin, rozdělených do dvou hlavních typů: K1 a K2. Ze třinácti různých identifikovaných podtypů vitaminu K2 se menachinon-7 ukázal jako velký příslib pro pevnost kostí a kardiovaskulární zdraví díky své úloze při regulaci transportu vápníku. K2 pomáhá aktivovat proteiny, které regulují, kde vápník vstupuje do těla. Tato podpora správného ukládání vápníku znamená, že tento základní minerál je směrován do kostí a ven z tepen, čímž podporuje zdraví kostry a krevního oběhu.

Vitamin K2 ovlivňuje:

  • zdraví kostí a správné ukládání vápníku
  • podílí se na procesech srážení krve
  • podporuje kardiovaskulární zdraví a elasticitu tepen
  • pomáhá udržovat zdravý metabolismus cukru v krvi a hladinu lipidů
  • může podpořit zdravou a pozitivní náladu žen

Menachinon je biologicky nejaktivnější formou K2 v lidské fyziologii. Nachází se v mnoha potravinách, včetně stařených sýrů, jater a vajec, ale zdaleka nejbohatším zdrojem je natto, tradiční japonské jídlo vyrobené z fermentovaných sójových bobů. Swanson Maximum Strength Vitamin K2 je doplněk s nejvyšší koncentrací natto vyrobený výhradně z non-GMO sóji. Tento vitamín rozpustný v tucích poskytujeme v gelových kapslích na bázi slunečnicového oleje pro optimální vstřebávání.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobce a distributor doplňků stravy založený v roce 1969. Společnost je největším soukromým prodejcem vitaminových katalogů v USA. Její produkty jsou vyráběny v souladu se správnou výrobní praxí (GMP).

Doplněk stravy

Složení: Vitamín K2 [menachinon-7 z Natto (fermentované sójové boby), slunečnicový olej, želatina, glycerin, hydrogenfosforečnan vápenatý, včelí vosk, čištěná voda, slunečnicový lecitin, karamelová barva.

Obsah v doporučené denní dávce (1 kapsle):


200 mcg - Vitamín K2 [menachinon-7 z Natto (fermentovaná sója)]



Doporučená denní dávka: 1 kapsle denně.

Obsah balení: 3 0 kapslí

Skladování: Výrobek skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou porci pro konzumaci během dne. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.