• Nové
Skořicová kůra, 120 kapslí

Skořicová kůra, 120 kapslí

Swanson
SWA129
288,08 Kč

Skořicová kůra obsahuje 1,25 g skořice spolu s extraktem 10:1, který pomáhá udržovat metabolickou rovnováhu a podporuje normální hladinu cukru v krvi.

 

Skořicová kůra

Skořice je koření tradičně používané v bylinné medicíně pro podporu zdravé funkce trávení a podporu zdravé hladiny cukru v krvi. Je bohatý na antioxidanty a může pomoci snížit zánět. Předpokládá se, že skořicová kůra má mnoho potenciálních zdravotních výhod, včetně podpory zdraví srdce, zlepšení funkce mozku a podpory zdravé hladiny krevního tlaku.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobce a distributor doplňků stravy založený v roce 1969. Společnost je největším soukromým prodejcem vitaminových katalogů v USA. Její produkty jsou vyráběny v souladu se správnou výrobní praxí (GMP).

Doplněk stravy

Složení: Skořice, skořicový extrakt, kapsle: želatina, plnidlo: rýžová mouka, protispékavá látka: palmitát vápenatý, oxid křemičitý.

1 kapsle obsahuje:

0,625 g - Skořice (Cinnamomum cassia)

22,50 mg - extrakt ze skořice 10:1

Obsah v doporučené denní dávce (4 kapsle):

2,5 g - Skořice (Cinnamomum cassia)

90 mg - extrakt ze skořice 10:1

Doporučená denní dávka: 2 kapsle 2x denně. Mělo by se užívat s vodou.

Obsah balení: 120 kapslí

Skladování: Výrobek skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou porci pro konzumaci během dne. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.