• Nové
Olej ze semen černého rybízu 500 mg, 180 tobolek

Olej ze semen černého rybízu 500 mg, 180 tobolek

Swanson
SWA119
529,16 Kč

Olej ze semen černého rybízu je bohatý na esenciální mastné kyseliny, zejména kyselinu gama-linolenovou (GLA).

 

Olej ze semen černého rybízu 500 mg

Olej ze semen černého rybízu se získává ze semen černého rybízu, které pocházejí z Evropy a Asie. Olej je bohatý na esenciální mastné kyseliny, zejména kyselinu gama-linolenovou (GLA), která je známá pro své potenciální zdravotní přínosy. Předpokládá se, že olej ze semen černého rybízu pomáhá snižovat záněty, zlepšuje zdraví pokožky, podporuje kardiovaskulární zdraví a posiluje imunitní systém. Může také prospět zdraví žen tím, že pomáhá zmírňovat příznaky premenstruačního syndromu (PMS) a menopauzy.


Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobce a distributor doplňků stravy založený v roce 1969. Společnost je největším soukromým prodejcem vitaminových katalogů v USA. Její produkty jsou vyráběny v souladu se správnou výrobní praxí (GMP).

Doplněk stravy

Složení: Olej ze semen černého rybízu (Ribes nigrum L.), další složky: želatina, glycerin, čištěná voda.

1 tobolka obsahuje: 0,5 g - Olej ze semen černého rybízu (Ribes nigrum L.) (semena) (obvykle poskytující 15-18 % kyseliny gama-linolenové - GLA)

Obsah v doporučené denní dávce (6 tobolek):

3 g - Olej ze semen černého rybízu (Ribes nigrum L.) (semena) (obvykle poskytující 15-18 % kyseliny gama-linolenové - GLA)

Doporučená denní dávka: 2 tobolky 2-3x denně. Mělo by se užívat s vodou.

Obsah balení: 180 tobolek

Skladování: Výrobek skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou porci pro konzumaci během dne. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.