• Nové
BioPerine 10 mg, 60 tobolek

BioPerine 10 mg, 60 tobolek

Swanson
SWA117
163,93 Kč

BioPerine 10mg je doplněk stravy obsahující bioperin, známý také jako piperin. Patentovaný a standardizovaný extrakt z černého pepře.

 

BioPerine 10 mg

BioPerine je patentovaný extrakt získaný z plodů černého pepře, konkrétně ze sloučeniny piperinu. Běžně se používá jako přírodní zesilovač biologické dostupnosti ke zvýšení vstřebávání různých živin a dalších sloučenin v těle. Piperin je látka získávaná z plodů černého pepře a její příznivý účinek na trávicí systém spočívá ve stimulaci receptoru TRPV1. Tím se zvyšuje sekrece žaludeční šťávy, což zlepšuje proces trávení. Piperin má navíc příznivý vliv na vstřebávání některých vitamínů a minerálů, což má pozitivní vliv na náš organismus. Je však důležité si uvědomit, že nadměrná konzumace piperinu může nepříznivě ovlivnit zdraví. Piperin navíc usnadňuje vstřebávání koenzymu Q10, který je důležitou složkou naší stravy a důležitou složkou při výrobě energie v našem těle.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobce a distributor doplňků stravy založený v roce 1969. Společnost je největším soukromým prodejcem vitaminových katalogů v USA. Její produkty jsou vyráběny v souladu se správnou výrobní praxí (GMP).

Doplněk stravy

Složení: Bioperine, plnivo: mikrokrystalická celulóza, obal kapsle: želatina, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin a oxid křemičitý.

1 kapsle obsahuje: 10 mg - Bioperine® Nature's Thermonutrients® (černý pepř, ovoce) (standardizováno na min. 19 mg piperinu)


Obsah v doporučené denní dávce (2 kapsle):

20 mg - Bioperine® Nature's Thermonutrients® (černý pepř, ovoce) (standardizováno na min. 19 mg piperinu)

Doporučené denní dávkování: 1 kapsle 1-2x denně. Mělo by se užívat s vodou.

Obsah balení: 60 kapslí

Skladování: Výrobek skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou porci pro konzumaci během dne. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.