• Nové
Plody arónie černé 400 mg, 60 kapslí

Plody arónie černé 400 mg, 60 kapslí

Swanson
SWA104
265,18 Kč

Doplněk Aronia Black Chokeberry Fruit 400 mg podporuje zdravou imunitu a kardiovaskulární zdraví s přírodními antioxidanty a živinami.

 

Plody arónie černé 400 mg

Aronia Black Chokeberry Fruit je doplněk stravy ve formě kapslí, který obsahuje 400 mg sušených plodů aronie černé. Arónie je ovoce ze Severní Ameriky a je považováno za jeden z nejlepších zdrojů přírodních antioxidantů. Obsahuje velké množství polyfenolů, flavonoidů, vitaminu C a minerálních látek, jako je železo a draslík. Doplněk stravy Aronia Black Chokeberry Fruit může pomoci udržet zdravý imunitní systém zvýšením antioxidantů v těle, což může snížit úroveň zánětu. Kromě toho může sušené ovoce aronie černé pomoci udržovat kardiovaskulární zdraví a snížit riziko srdečních onemocnění. Tento produkt je bez lepku a neobsahuje umělá barviva ani příchutě.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobce a distributor doplňků stravy založený v roce 1969. Společnost je největším soukromým prodejcem vitaminových katalogů v USA. Její produkty jsou vyráběny v souladu se správnou výrobní praxí (GMP).

Doplněk stravy

Složení: Plody aronie černé (Aronia melanocarpa), rýžová mouka, želatina, stearan hořečnatý, oxid křemičitý.

1 kapsle obsahuje: 400 mg - Plody aronie černé (Aronia melanocarpa)

Obsah v doporučené denní dávce (2 kapsle):

800 mg - Plody aronie černé (Aronia melanocarpa)

Doporučené denní dávkování: 1 kapsle 1-2x denně. Mělo by se užívat s vodou.


Obsah balení: 60 kapslí

Skladování: Výrobek skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou porci pro konzumaci během dne. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.