Acai 500 mg, 100 kapslí
Acai 500 mg, 100 kapslí
Acai 500 mg, 100 kapslí
Acai 500 mg, 100 kapslí
Acai 500 mg, 100 kapslí
Acai 500 mg, 100 kapslí

Acai 500 mg, 100 kapslí

NOW38
391,75 Kč

Produkt obsahuje pouze lyofilizované bobule acai bez rozpouštědel, aby byla lépe zachována integrita živin přítomných v čerstvém acai.

 

Acai 500 mg


 

Bobule Acai, původem z Brazílie, jsou jedním z nejunikátnějších a nejvýživnějších plodů na naší planetě. Přirozeně obsahují živiny, jako je kyselina ellagová, rutin, antokyany a katechiny. Tyto přirozeně se vyskytující živiny podporují vyváženou imunitní odpověď a dokážou neutralizovat volné radikály produkované normálním buněčným metabolismem nebo působením životního prostředí. Produkt obsahuje pouze lyofilizované bobule acai bez rozpouštědel, aby byla lépe zachována integrita živin přítomných v čerstvém acai.

 

Acai poskytuje přirozený nutriční profil, který se nachází ve skutečných plnohodnotných potravinách.

Nyní Foods ®

Now Foods ® je americký výrobce a distributor doplňků stravy. Na trhu působí již od roku 1948. Společnost Now ® má dlouholeté zkušenosti a její výrobky jsou vyráběny v souladu s nejvyššími standardy správné výrobní praxe (GMP), díky čemuž jsou výrobky vysoce kvalitní a vysoce kvalitní ocenili.

 

Doplněk stravy

Složení: Bio Acai Palm, hypromelóza (celulózová kapsle), mikrokrystalická celulóza, stearát hořečnatý (rostlinný zdroj) a kyselina stearová (rostlinný zdroj).

Obsah v doporučené denní dávce:

1g - Bio palma Acai



Doporučená denní dávka: 2 kapsle denně.

Obsah balení: 100 vegetariánských kapslí

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Product added to wishlist
Product added to compare.