Česnek 5000, 90 tablet
Česnek 5000, 90 tablet
Česnek 5000, 90 tablet
Česnek 5000, 90 tablet
Česnek 5000, 90 tablet
Česnek 5000, 90 tablet

Česnek 5000, 90 tablet

NOW33
476,12 Kč

Česnek obsažený v Garlic 5000 je standardizován, aby se získal allicin a prekurzory allicinu, které se po požití přemění na allicin.

 

Česnek 5000

 

 

Česnek obsažený v Garlic 5000 je standardizován, aby se získal allicin a prekurzory allicinu, které se po požití přemění na allicin. Má enterosolventní povlak, takže přeměna probíhá v horní části střeva, aby se zajistilo optimální vstřebávání a zároveň se zabránilo uvolňování štiplavého česnekového zápachu v žaludku. Hladiny prekurzoru alicinu se získávají speciálním procesem, který udržuje česnek vlhký. Tento proces zachovává prekurzory allicinu a zároveň zachovává veškerou přirozenou dobrotu celého čerstvého česneku. Užijte si výhody této česnekové tablety s kontrolovaným zápachem!

Nyní Foods ®

Now Foods ® je americký výrobce a distributor doplňků stravy. Na trhu působí již od roku 1948. Společnost Now ® má dlouholeté zkušenosti a její výrobky jsou vyráběny v souladu s nejvyššími standardy správné výrobní praxe (GMP), díky čemuž jsou výrobky vysoce kvalitní a vysoce kvalitní ocenili.

 

Doplněk stravy

Složení: Allium sativum, mikrokrystalická celulóza, enterosolventní povlak, sodná sůl kroskarmelózy, kyselina stearová (rostlinný zdroj), stearát hořečnatý (rostlinný zdroj) a oxid křemičitý.



Obsah v doporučené denní dávce:

500 mg - česnek s kontrolovaným zápachem

(Allium sativum) (cibule)

(min. 5000 mcg allicinu na tabletu)

 

Doporučené denní dávkování: Užívejte 1 tabletu denně.

Obsah balení: 90 tablet

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.