Glutathion 500 mg, 60 kapslí
Glutathion 500 mg, 60 kapslí
Glutathion 500 mg, 60 kapslí
Glutathion 500 mg, 60 kapslí
Glutathion 500 mg, 60 kapslí
Glutathion 500 mg, 60 kapslí

Glutathion 500 mg, 60 kapslí

NOW29
681,03 Kč

Glutathion je nezbytný pro správné fungování imunitního systému. Ostropestřec podporuje zdraví a schopnost jater detoxikovat se od toxinů, usnadňuje trávení a čistící funkce organismu. Přidaná kyselina alfa-lipoová zesiluje účinky ostatních složek.

 

Glutathion 500 mg

 

Glutathion je nezbytný pro správné fungování imunitního systému. Ostropestřec podporuje zdraví a schopnost jater detoxikovat se od toxinů, usnadňuje trávení a čistící funkce organismu. Přidaná kyselina alfa-lipoová zesiluje účinky ostatních složek. Tento produkt obsahuje redukovaný glutathion (L-Glutathion) - aktivní formu pro optimální biologickou dostupnost.

Nyní Foods®

Now Foods ® je americký výrobce a distributor doplňků stravy. Na trhu působí již od roku 1948. Společnost Now ® má dlouholeté zkušenosti a její výrobky jsou vyráběny v souladu s nejvyššími standardy správné výrobní praxe (GMP), díky čemuž jsou výrobky vysoce kvalitní a vysoce kvalitní ocenili.

 

Doplněk stravy

Složení: L-Glutathion, ostropestřec mariánský, kyselina alfa-lipoová, plnivo: celulózový prášek; kapsle: celulóza; subst. protispékavé: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý.


Obsah v doporučené denní dávce:


500 mg - Glutathion (redukovaná forma L-Glutathionu)

100 mg - Ostropestřec mariánský (Sylibum Marianum) (slupka) (extrakt standardizovaný na 80 % silymarinu)

50 mg - kyselina alfa lipoová

 

Doporučené denní dávkování: Užívejte 1 kapsli denně.

Obsah balení: 60 vegetariánských kapslí

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.