Sulforaphane z brokolicových klíčků 400 µg, 100...

Sulforaphane z brokolicových klíčků 400 µg, 100 kapslí

ALI47
180,20 Kč
rating Read the 3 reviews
Průměrné hodnocení: 10/10 Počet recenzí: 3

Nejkvalitnější práškové klíčky brokolice (Brassica oleracea italica) BroccoPhane®, standardizované na 0,4% sulforafan.

 

Sulforaphane z brokolicových klíčků 400 µg

 

Sulforafan je sirná organická sloučenina patřící mezi isothiokyanáty. Jeho přirozeným zdrojem jsou všechny druhy brukvovité zeleniny – zelí, růžičková kapusta, kapusta a květák. Nejvíce je však zastoupen v brokolici, kde je považován za zvláště cennou zdravotní složku.

Předpokládá se, že nejvíce sulforafanu se nachází v brokolici, ale skutečnou pokladnicí této cenné složky jsou pouze její klíčky. Obsah sulforafanu v brokolicových klíčcích může být až 30x vyšší než ve zralé rostlině! Klíčky jsou kromě sulforafanu bohaté také na mnoho vitamínů (A, C, E, K a vitamíny skupiny B) a mikroprvků (železo, fosfor, zinek, selen a mangan) a řadu dalších důležitých živin, jako je např. koenzym Q10, karotenoidy nebo vlákninu. Z tohoto důvodu se vyplatí zařadit je do svého každodenního jídelníčku.

MedicaLine

MedicaLine je polský výrobce léků a doplňků stravy, který působí na místním trhu od roku 2007. MedicaLine vlastní značku doplňků stravy Aliness. Produkty značky Aliness obsahují přírodní sloučeniny, které se vyznačují rychlou a vysokou úrovní vstřebávání účinných látek. Vitamíny z jejich nabídky mohou užívat lidé s bezlepkovou dietou i lidé s alergií a intolerancí laktózy.

 

Doplněk stravy

 

Složení: klíčky brokolice v prášku (Brassica oleracea italica) BroccoPhane® standardizovaný na 0,4% sulforafan, plnidlo (mikrokrystalická celulóza).

Obsah v doporučené denní dávce (1 kapsle): BroccoPhane® prášek z brokolicových klíčků 100 mg, včetně: sulforafanu 400 µg

 

Doporučená denní dávka: 1 kapsle denně během jídla.

Čistá hmotnost: 100 kapslí

Skladování: Chraňte před světlem, skladujte při pokojové teplotě, na suchém místě nepřístupném malým dětem.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku během dne. Tento přípravek nemohou užívat těhotné a kojící ženy. Tento produkt nelze použít jako náhradu pestré stravy.

Good product
rating 10
2024-02-28
SR
It is good.
Weihnachtslieferung
rating 10
2024-01-15
Kräuterküche
?
Ohne Titel
rating 10
2024-01-11
Sissi
Nach so kurzer Zeit ist noch keine Wirkung wahrnehmbar. Das Produkt macht einen guten Eindruck.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.