Butyrát sodný 550 mg, 100 tobolek (aliness)

Butyrát sodný 550 mg, 100 tobolek (aliness)

ALI44
241,07 Kč
rating Read the 2 reviews
Průměrné hodnocení: 10/10 Počet recenzí: 2

Butyrát sodný (kyselina máselná) je základním energetickým materiálem pro epitel trávicího traktu. Jde o zcela bezpečný přípravek, který je skvělou oporou pro střeva. Odstraňuje problémy s trávicí soustavou, umožňuje množení a správný vývoj buněk střevního epitelu a urychluje regeneraci střev. Pomáhá v případě průjmu, nadýmání, zácpy nebo problémů s vyprazdňováním.

 

Butyrát sodný 550 mg, 100 tobolek

Butyrát sodný (kyselina máselná) je základním energetickým materiálem pro epitel trávicího traktu. Jde o zcela bezpečný přípravek, který je skvělou oporou pro střeva. Odstraňuje problémy s trávicí soustavou, umožňuje množení a správný vývoj buněk střevního epitelu a urychluje regeneraci střev. Pomáhá při průjmech, nadýmání, zácpě nebo problémech s vyprazdňováním.

Kyselina stearová v kapsli je rostlinného původu a je zcela přírodní.

MedicaLine

MedicaLine je polský výrobce léků a doplňků stravy, který působí na místním trhu od roku 2007. MedicaLine vlastní značku doplňků stravy Aliness. Produkty značky Aliness obsahují přírodní sloučeniny, které se vyznačují rychlou a vysokou úrovní vstřebávání účinných látek. Vitamíny z jejich nabídky mohou užívat lidé s bezlepkovou dietou i lidé s alergií a intolerancí laktózy.

Doplněk stravy

Složení:  sodná sůl kyseliny máselné (butyrát sodný) ve formě gastrorezistentních mikrokapslí, obal mikrokapsle (rostlinná kyselina stearová), obal rostlinné kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza)

Obsah v doporučené denní dávce (2 kapsle): 1100 mg butyrátu sodného, ​​včetně 340 mg kyseliny máselné.

Doporučená denní dávka: Užívejte 1 kapsli denně, nejlépe během jídla.

Čistá hmotnost: 1 kapsle dvakrát denně po jídle.

Skladování: Chraňte před světlem, skladujte při pokojové teplotě, na suchém místě nepřístupném malým dětem.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku během dne. Tento přípravek nemohou užívat těhotné a kojící ženy. Tento produkt nelze použít jako náhradu pestré stravy.

 

Butirrato di sodio
rating 10
2024-02-20
Sofia
Azienda seria e precisa.
Ottimo prodotto di qualità.
10/10
rating 10
2023-04-26
rox
foarte bun!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.