Rozchodnice růžová (Rhodiola) 500 mg, 60...

Rozchodnice růžová (Rhodiola) 500 mg, 60 rostlinných kapslí

Now Foods
NOW17
632,82 Kč

Nyní Rhodiola obsahuje standardizovaný extrakt z kořene růže (Rhodiola rosea). Růžový kořen je místní rostlina v arktických a alpských oblastech Evropy, Asie a Ameriky.

Běžné jméno: Zlatý kořen, růžový kořen, arktický kořen, hong jing tian

 

Rhodiola

Nyní Rhodiola obsahuje standardizovaný extrakt z kořene růže (Rhodiola rosea). Růžový kořen je místní rostlina v arktických a alpských oblastech Evropy, Asie a Ameriky. Rhodiola rosea přispívá k udržení správné cirkulace související s efektivitou duševní práce, schopností reakce a optimální kognitivní činnosti. Podporuje kondici a výkonnost ve vytrvalostních sportech. Poskytuje ochranu při fyzické zátěži. Stimuluje nervový systém a příznivě působí při únavě, poruchách spánku a nechutenství. Stimuluje vnímání, udržuje mysl aktivní a efektivitu práce. Chrání před stresem a hypertenzí, což má pozitivní vliv na kardiovaskulární systém.

 

Nyní Foods ®

Now Foods ® je americký výrobce a distributor doplňků stravy. Na trhu působí již od roku 1948. Společnost Now ® má dlouholeté zkušenosti a její výrobky jsou vyráběny v souladu s nejvyššími standardy Správné výrobní praxe (GMP), díky čemuž jsou výrobky vysoce kvalitní a vysoce kvalitní. ocenili.

 

Doplněk stravy

 

Fakta o doplňku: 1 kapsle - 500 mg extraktu

Složení: Extrakt z kořene Rhodiola rosea (DER 5:1, 3% rosavin, 1% salidroside);

materiál kapsle: deriváty celulózy; plnidlo: mikrokrystalická celulóza; protispékavá látka; hořečnaté soli mastných kyselin; amorfní oxid křemičitý.

Doporučené denní dávkování: 1 kapsle denně nalačno.

Čistá hmotnost: 60 vegetariánských kapslí

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nelze používat jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Přípravek se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.

Nové

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.