Allicin 100% čistý 12 mg. 100 tablet

Allicin 100% čistý 12 mg. 100 tablet

SWA29
813,63 Kč
Allicin je doplněk stravy obsahující extrakt z česnekových hlíz, rostliny vykazující speciální zdraví prospěšné vlastnosti pro kardiovaskulární systém díky obsahu allicinu.

 

Allicin

Allicin je doplněk stravy obsahující extrakt z česnekových hlíz, rostliny vykazující speciální zdraví prospěšné vlastnosti pro kardiovaskulární systém díky obsahu allicinu. Látka obsažená v přípravku podporuje regulaci hladiny špatného cholesterolu v krvi a glukózy, který může způsobovat chronická onemocnění.

Swanson®

Swanson Health Products je americký výrobce a distributor doplňků stravy. Na trhu je od roku 1969. Produkty Swanson splňují všechny normy kvality a jsou vyráběny podle správné výrobní praxe (GMP). Swanson Health Products vynakládá veškeré úsilí na udržení nejvyšší kvality svých produktů.

Doplněk stravy

Složení: allicin
Materiál tobolky: mikrokrystalická celulóza; mastné kyseliny; zesíťovaná celulózová guma; palmitát vápenatý; glazura s mátovým olejem.

Obsah v doporučené denní dávce (1 kapsle): Allicin - 12 mg

Doporučená denní dávka: 1 tableta dvakrát denně

Čistá hmotnost: 100 kapslí

Skladování: Chraňte před světlem, skladujte při pokojové teplotě, v suchu mimo dosah malých dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku pro konzumaci během dne. Přípravek nemohou užívat těhotné a kojící ženy. Výrobek nelze používat jako náhradu pestré stravy.

Nové

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.